KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí

 

Odkaz na sekci moje-karta

COOP-BOX

Nová Louže

Fortel

COOP Mobil


Certifikáty pro lihoviny

EET

Náš partner

Zákaznický e-mail

Váš názor je pro nás důležitý
Prodávající:
KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí
informuje spotřebitele o tom,
že subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů je Česká obchodní inspekce se sídlem v Praze 2, Štěpánská 567/15, PSČ 120 00, www.coi.cz .

Kontakt

KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí
Tvardkova 1191
562 13 Ústí nad Orlicí
Tel.: +420 465 553 111
E-mail: info@konzumuo.cz


-  Je důležité podporovat neziskové veřejně prospěšné organizace v našem regionu.

-  KONZUM na tuto podporu v roce 2013 daruje ze svých prostředků částku 100 000 Kč.

-  Zapojte se i vy a rozhodněte, které projekty spolu podpoříme!


Grantový program „Společně za úsměv“ vyhlašovaný obchodním družstvem KONZUM, podpořil od roku 2001 více než 90 neziskových veřejně prospěšných organizací v regionu východních Čech a od svého založení rozdělil těmto organizacím finanční částku převyšující 2 000 000 Kč.

V letošním roce však přicházíme s novinkou. Projekty veřejně prospěšných neziskových organizací v regionu můžete podpořit i vy, a to prostřednictvím veřejné sbírky „Společně za úsměv“*).

Je jednoduché se do sbírky zapojit. Darujte 30 Kč vámi vybrané neziskové veřejně prospěšné organizaci působící v oblasti sociální integrace a v poskytování sociálních a humanitárních služeb. Vyberte si organizaci, jejíž projekt je vám sympatický, předložte „Dárcovský kupon Společně za úsměv“ a zaplaťte tuto částku na pokladně v kterékoli prodejně družstva KONZUM. Kupon můžete uplatnit i vícekrát. Přispět můžete i bez Dárcovského kuponu. V případě, že Dárcovský kupon nemáte u sebe, můžete sdělit na pokladně pouze název organizace, kterou si přejete podpořit. Vámi poskytnutý dar ve výši 30 Kč se zobrazí na vaší účtence.

KONZUM, obchodní družstvo v Ústí nad Orlicí, v letošním roce daruje ze svých prostředků částku 100 000 Kč. Tento dar bude rozdělen podle volby vás – našich zákazníků, a to v poměru, v jakém jste přispěli jednotlivým organizacím. Společně tak dokážeme víc. Děkujeme vám, že svým příspěvkem pomůžete realizovat jednotlivé projekty.
Sledujte níže on-line výši poskytnutých darů. Přispívat můžete až do 31. října 2013.


*) veřejná sbírka je povolena Krajským úřadem Pardubického kraje ze dne 19. 6. 2013 SpKrÚ 37993/2013 OOPKŽÚ OVV.